Υπηρεσίες

Αναβαθμίσεις

Σας απασχολεί η αναβάθμιση του συστήματός σας; Αναρωτιέστε αν αξίζει η αγορά περιφερειακών για το μηχάνημά σας; Δεν γνωρίζετε τι υλικά θα χρειαστούν και τι είναι συμβατό με το υπάρχον σύστημά σας; Μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε για να σας καθοδηγήσουμε σωστά σε ένα ιδανικό αποτέλεσμα.

Υπολογιστής Αντικατάστασης

Δεν μπορείτε να διαθέσετε τον υπολογιστή σας για διάγνωση, έλεγχο ή επισκευή; Χρειάζεστε οπωσδήποτε ένα μηχάνημα στην εργασία σας; Μπορούμε να σας παρέχουμε λύσεις, καθώς και υπολογιστή για την διάρκεια του έλεγχου ή/και της επισκευής σας (εφόσον υπάρχει η σχετική διαθεσιμότητα).

Ασφάλεια Υπολογιστών

Έχετε δημόσιους υπολογιστές; Έχετε ίντερνετ καφέ; Μήπως internet corner σε ξενοδοχείο; Σας απασχολεί η ασφάλεια των συστημάτων της επιχείρησής σας; Δεν γνωρίζεται αν έχετε ιούς στο δίκτυο; Θέλετε απλά να κλειδώσετε τον υπολογιστή στα παιδιά σας και να περιορίσετε την πρόσβαση; Υπάρχουν λύσεις για όλα τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Διαγνωστικός Έλεγχος

Αναλαμβάνουμε την δωρεάν διάγνωση του προβλήματος του υπολογιστή σας (εκτός από εξαίρετες περιπτώσεις) και την ενημέρωσή σας για τις εργασίες που απαιτούνται για την επισκευή του.

Linux

Χρειάζεστε βοήθεια σε υπολογιστή με λειτουργικό Linux; Θέλετε να μεταφερθείτε στην πλατφόρμα του Linux αλλά σας φοβίζει ακόμη και η ιδέα; Θέλετε απλά ένα μηχάνημα για πλοήγηση στο ιντερνετ ή μήπως θέλετε ένα server για την επιχείρηση ή το σπίτι σας; NAS, openvpn, torrent; Επικοινωνείστε μαζί μας για να βρούμε μαζί την λύση που σας ταιριάζει.

Backup

Ανησυχείτε για τα αρχείας σας; Έχετε ανάγκη από αυτοματοποιημένη διαδικασία backup; Cloud backup μήπως; Θέλετε να δημιουργήσετε “κλώνο” ασφαλείας για το μηχάνημα και την εργασία σας; Θέλετε να μεταφέρετε το λειτουργικό σας σε άλλο μηχάνημα ή να διαμοιράσετε την εργασία σας; Απλά επικοινωνείστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις.